‌محققان ایرانی از کاه گوشت ساختند

فارس: محققان ایرانی موفق به تولید گوشت از کاه شدند.

شهرام نوذری طراح تولید گوشت از کاه گفت: در این پروژه تحقیقاتی ما از کاه به عنوان بستر تولید نوعی مسلیوم استفاده می‌کنیم و بعد این مسلیوم در یک واکنش شیمیایی تبدیل به گوشت می‌شود.

وی ادامه داد: این گوشت اسیدهای مشابه گوشت‌های دامی دارد و به همین دلیل می‌توان آن را کباب کرد و یا با آن همبرگر، سوسیس و کالباس درست کرد.

مجری این طرح خاطرنشان کرد: این گوشت پروتئین‌های تک حلقه‌ای دارد و از آن جا که ضریب جذب آن بالاست به راحتی این پروتئین‌ها جذب بدن می‌شود و اسید‌آمین‌های مشابه گوشت آن نیز باعث خوش طعمی آن می‌شود.

وی افزود: در این پروژه به ازای هر یک کیلوگرم کاه بیش از یک کیلوگرم گوشت به دست می‌آید و کم‌تر از یک ماه این پروسه به نتیجه می‌رسد و گوشت تولید می‌شود

ایران زیبا

 


Bagh-e Eram Palace & Gardens - Shiraz
 برگرفته از ::سایت کوچولو::بزرگترین سایت عاشقانه و تفریحی ایران  <WwW.KoCHoLo.Org>

Oroomieh Lake - North-Western Iran 
 برگرفته از ::سایت کوچولو::بزرگترین سایت عاشقانه و تفریحی ایران  <WwW.KoCHoLo.Org>

Cottage in northern Iran
 برگرفته از ::سایت کوچولو::بزرگترین سایت عاشقانه و تفریحی ایران  <WwW.KoCHoLo.Org>

Uramanat - North-Western Iran
 برگرفته از ::سایت کوچولو::بزرگترین سایت عاشقانه و تفریحی ایران  <WwW.KoCHoLo.Org>

Izeh - South-Western Iran
 برگرفته از ::سایت کوچولو::بزرگترین سایت عاشقانه و تفریحی ایران  <WwW.KoCHoLo.Org>

Winter night in Isfahan
 برگرفته از ::سایت کوچولو::بزرگترین سایت عاشقانه و تفریحی
 ایران  <WwW.KoCHoLo.Org>